Deportes

N95JN mask Coronavirus drugs Yemeni//
Charlon Kloof ijzersterk in derbyzege Porto

 

PARAMARIBOMet negentien punten, vijf rebounds en vijf assists heeft Charlon Kloof Porto zaterdag geholpen aan een 78-72 overwinning op titelverdediger Sporting Clube de Portugal (Sporting CP of Sporting Lissabon). Deze wedstrijd geldt in de profbasketbalcompetitie van Portugal als één van de classico’s

 

PARAMARIBOMet negentien punten, vijf rebounds en vijf assists heeft Charlon Kloof Porto zaterdag geholpen aan een 78-72 overwinning op titelverdediger Sporting Clube de Portugal (Sporting CP of Sporting Lissabon). Deze wedstrijd geldt in de profbasketbalcompetitie van Portugal als één van de classico’s.

Vorig seizoen zorgden deze twee teams voor een spektakelstuk in de finale, waarbij Sporting CP aan het langste eind trok door de best-of-five met 3-2 te winnen. Game 5 werd pas in de slotseconden beslist: 86-85. Zaterdag was dus de eerste kans voor Porto om zich te revancheren.

N95JN Coronavirus mask

In het hol van de leeuw, het Pavilhão João Rocha, liet de in Suriname geboren Kloof zich gelden. In een game-high 35 minuten scoorde hij vijf van de zeven veldbaskets en benutte hij negen van de dertien vrije worpen. Kloof had verder een game-high vijf assists en vijf defensive rebounds. Porto, dat aast op zijn dertiende titel, werd voor het laatst in 2016 kampioen.

Coronavirus mask N95JN

Dit seizoen werden Kloof, Moustapha Barro en Serigne Barro (Senegal), Jon Arledge, Rashard Odomes en Danjel Purifoy (VS) en de Portugees Miguel Correia binnengehaald. Die versterkingen hebben Porto tot nu toe geen windeieren gelegd.

Mask N95JN Drug for Coronavirus

Op 3 oktober opende Porto de Liga Betclic Masculina voor eigen publiek in Pavilhão Dragão Arena met een ruime 71-41 zege op CAB Madeira SAD. Kloof kwam toen tot zeven punten, vier rebounds en vier assists in iets meer dan dertien minuten. Twee dagen daarvoor kwalificeerde de ploeg zich voor de Fiba Europe Cup door verdedigend kampioen Ironi Ness Ziona met 79-70 te verslaan.

N95JN mask Coronavirus drugs

Ook in die cruciale partij was Kloof van onschatbare waarde. Hij eindigde met vijftien punten, vijf assists en één rebound. Op 29 september had Porto met 70-58 gezegevierd over Keravnos. Kloof was toen goed voor tien punten, vijf rebounds, vijf assists, één steal en één blok. Het reguliere seizoen van de Fiba Europe Cup vangt dinsdag aan. Porto, dat in groep H zit met Szolnok, Oradea en Legia Warshau, speelt woensdag tegen Szolnok.

N95JN Ingredients for Covid Vaccine